Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(24)
Forma i typ
Artykuły
(23)
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia
(1)
Autor
Ciszowski Krzysztof
(5)
Hydzik Piotr
(5)
Potocki Artur
(5)
Helbin Jadwiga
(4)
Pokrzywa Piotr
(4)
Dulińska-Stanek Ewa
(3)
Czarnobilska Ewa
(2)
Kolarzyk Emilia
(2)
Mazur Marcel
(2)
Myszkowska Dorota
(2)
Seweryn Michał
(2)
Szkolnicka Beata
(2)
Bandoła Katarzyna
(1)
Bandoła Piotr
(1)
Chmielewska Anna
(1)
Chmielewska Anna (alergolog)
(1)
Pokrzywa Piotr (nauki techniczne)
(1)
Szot Wojciech
(1)
Szot Wojciech M
(1)
Zając Joanna
(1)
Zając Joanna (nauki medyczne)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(24)
Kraj wydania
Polska
(24)
Język
polski
(24)
Temat
Żywność
(10)
Toksykologia żywności
(8)
Zanieczyszczenia żywności
(5)
Bezpieczeństwo żywności
(3)
Rośliny
(3)
Dodatki do żywności
(2)
Uprawa roślin
(2)
Alergia pokarmowa
(1)
Bakterie
(1)
Diety alternatywne
(1)
Grzyby jadalne
(1)
Grzyby trujące
(1)
Jakość żywności
(1)
Metale
(1)
Nadwrażliwośc pokarmowa
(1)
Nanotechnologia
(1)
Niemowlę
(1)
Olejki eteryczne
(1)
Pestycydy
(1)
Pleśnie
(1)
Produkcja żywności
(1)
Przyprawy
(1)
Suplementy diety
(1)
Wirusy
(1)
Zaburzenia odżywiania
(1)
Zwierzęta - hodowla
(1)
Gatunek
Podręczniki
(1)
24 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Aspekty dietetyczne grzybów wielkoowocnikowych / Jadwiga Helbin. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 312-340.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zatrucia grzybami wielkoowocnikowymi / Krzysztof Ciszowski. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 353-386.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Metody konserwowania żywności / Jadwiga Helbin. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 103-111.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dodatki do żywności / Piotr Pokrzywa. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 53-62.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Toksyny i substancje antyodżywcze roślin konsumpcyjnych / Krzysztof Ciszowski; Beata Szkolnicka. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 509-622.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Skutki toksyczne olejków eterycznych i roślin przyprawowych / Krzysztof Ciszowski. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 623-706.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Metale, półmetale i niemetale / Piotr Hydzik. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 237-272.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Wybrane kategorie środków spożywczych / Ewa Dulińska-Stanek. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 89-102.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Trwałe zanieczyszczenia organiczne (TZO) / Piotr Hydzik. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 273-299.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności / Piotr Pokrzywa. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 63-67.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Ocena stanu sanitarnego zakładów żywienia zbiorowego / Piotr Pokrzywa. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 127-131.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Pozostałosci leków weterynaryjnych w żywności / Piotr Hydzik. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 301-306.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zwiążki stosowane w uprawach roślinnych / Artur Potocki. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 135-149.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zatrucia grzybami pleśniowymi - mytotoksyny i mykotoksykozy / Krzysztof Ciszowski; Wojciech Szot. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 387-469.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Współczesne i interdyscyplinarne podejście do żywności / Emilia Kolarzyk. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 15-49.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / Piotr Pokrzywa; Katarzyna Bandoła; Michał Seweryn. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 113-125.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Związki mające zastosowanie w hodowli zwierzęcej / Artur Potocki. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 151-154.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zanieczyszczenia techniczne pochodzace z opakowań i urządzeń / Artur Potocki. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 155-166.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Korzyści i zagrożenia związane ze spożyciem roslin konsumpcyjnych / Joanna Zając; Jadwiga Helbin. W: Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka, Kraków 2016 s. 473-508.
Tekst w wyd. zbior. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej